Stuur de advertentie van de Lagoon 40 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Bericht:
Doorsturen
Contact
Lagoon
 
40
 
€ 415.952
BTW Betaald

De Lagoon 40


Met het nieuwe design is de Lagoon 40 onmiddellijk herkenbaar als een waardig lid van de Lagoon modellen reeks. Een lichtere constructie, een optimale positionering van de mast en meer zeiloppervlak zorgen voor betere zeileigenschappen. De brede rompen bieden veel leefruimte wat uw comfort aan boord vergroot.


Zodra u aan boord komt valt meteen de ruime buitenleefruimte op met een riante zithoek met tafel en de diverse zitplaatsen verdeeld over de ruimte. De gelijkvloerse overloop naar de salon met brede schuifpui zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Vanuit de ruime keuken blijft u door de open opzet altijd in contact met uw gasten.


De salon biedt door de grote ramen rondom een vrij uitzicht en veel lichtinval. De zithoek in de salon biedt de mogelijkheid om met 8 personen aan tafel te zitten. De L-vormige keuken heeft een prachtig werkblad en is voorzien van een royale koelkast en een 3 pits gasfornuis. Optioneel nog uit te breiden met een oven, magnetron en vriezer.


Vanuit de salon kunt u zowel aan stuurboord als aan bakboord middels enkele treden afdalen naar de hutten.

De Lagoon 40 is verkrijgbaar in 3 lay-out varianten:


• De 3 cabine “eigenaars versie” biedt een ruime eigenaar hut aan bakboord zijde welke bijna de gehele romp beslaat. Aan de achterzijde bevindt zich het ruime queen size semi eiland-bed met voldoende kastruimte en veel lichtinval door de grote ramen in de romp. In het middengedeelte is een zitje en een werkplek/kaptafel. Aan de voorzijde bevindt zich een ruim sanitair met wastafel, toilet en een ruime douchcabine. De eigenaar hut is afsluitbaar met een schuifdeur welke u op ieder gewenst moment privacy verschaft. Aan de stuurboord zijde bevinden zich 2 gasten hutten met een ruim opgezet sanitair voorzien van wastafel, toilet en een ruime douchcabine. De ruime bedden, grote ramen en genoeg kastruimte zorgen ervoor dat het uw gasten aan niks ontbreekt

.

• De 4 cabine versie met 2 badkamers,  heeft een gelijke indeling van de beide rompen en is ideaal voor om met meer mensen aan boord te verblijven. Aan beide zijde bevinden zich 2 hutten met een gedeeld maar ruim opgezet sanitair voorzien van wastafel, toilet en een ruime douchcabine. De ruime bedden, grote ramen met veel lichtinval en voldoende kastruimte zorgen voor een comfortabel verblijf aan boord.

 

• De 4 cabine versie met 4 badkamers is ideaal voor de chartermarkt. U kunt uw gasten met deze configuratie een hut aanbieden met een eigen sanitair, voorzien van wastafel, toilet en douche. Door de grote ramen met veel lichtinval blijft de beleving ruimtelijk.

 

Het helmstation is met enkel treden vanuit de leefruimte bereikbaar en prefect positioneert. U heeft zicht op alle vier de hoeken van het jacht, ideaal met aan of afmeren. Alle zeil gerelateerde zaken zijn vanaf deze positie te bedienen. Optioneel is de Lagoon 40 uit te breiden met o.a. elektrische lieren, een code 0, B&G navigatiepack. De Lagoon 40 is makkelijk met 2 personen te varen.


Via de brede gangboorden verplaatst u zich comfortabel, vóór op de catamaran bevinden zich de kenmerkende trampolines en diverse opbergruimtes. Met de optionele kussen set creëert u een lounge zitje vanwaar u prachtig uitkijkt terwijl het water onder u doorvoert, een geliefd plekje van veel catamaran bezitters.
De Lagoon 40 wordt standaard geleverd met walnoot Alpiteak fineer, een duurzame houtsoort. Optioneel zijn andere kleurstellingen mogelijk van de wand/vloer en stoffering. Zo is er ook een Elegance line pakket beschikbaar met lederen inleg op diverse oppervlaktes, andere kussens met luxe bekleding, rvs details en luxe stoffering van de bed ombouw.


Heeft u interesse in een Lagoon 40? Wij hebben er een op voorraad in onze verkoophaven te Stavoren. Wij maken graag een afspraak voor bezichtiging en om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.
 

Algemeen

Diepgang:
135 cm

Accommodatie

Slaapplaatsen:
Vast: 6 Extra: 2

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
2
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Yanmar
Bouwjaar:
2018
Aantal cilinders:
3
Vermogen:
2x 29 pk
Brandstoftank aantal:
2
Totale inhoud brandstoftank(s):
400 liter
Materiaal brandstoftank:
Rvs