Stuur de advertentie van de Lagoon 40 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Bericht:
Doorsturen
Contact
Lagoon
 
40
 
€ 415.952
BTW Betaald

THE 40, A CHILDHOOD DREAM 

Zeilen over oceanen aan boord van een catamaran is een jeugddroom die veel mensen zich realiseerden ... Genieten van het grote comfort is een realiteit die wordt geboden door de nieuwe Lagoon 40 en om niet te vergeten, de prestaties tijdens een cruise. De Lagoon 40 is een concentraat van de deskundigheid van Lagoon. Deze Beauty hebben wij voor u ingekocht, dus stap aan boord van deze catamaran "in real"!


Ze is de waardige opvolger van de Lagoon 39. Uitgerust met geavanceerde prestatiekenmerken: een VPLP-scheepsconstructie en een groter zeiloppervlak zorgen voor een beter zeiloppervlak / verplaatsingsverhouding.

De beslissing om de maststap verder naar achteren te zetten, wat rechtstreeks voortvloeit uit de ervaring van VPLP op het gebied van wedstrijdzeilen, biedt deze catamaran verschillende voordelen: een zelfkerende fok voor vereenvoudigde manoeuvres. Een grote voorwaartse driehoek voor een bredere keuze aan zeilen met de wind mee: een garantie voor prestaties. Een kortere giek voor eenvoudig manouvreren.

Een groot zeil, met een hoge beeldverhouding, waardoor een betere luchtstroming in de bovenste delen van het zeil mogelijk is voor optimale prestaties. Het opnieuw centreren van het gewicht, dankzij de achterwaaartse positionering van het tuig, verminderd de pitching aanzienlijk. Beschikbaar in 3 of 4 cabine versie, het trefwoord is evenwicht: evenwicht tussen rompruimte en prestatie, salon en cockpit, hutten en badkamers en tussen binnen en buiten.

De indrukwekkende nieuwe interieurs ontworpen door Nauta Dessignbureau maakt de Lagoon 40 nog meer confortabel, elegant en duidelijk eigentijds terwijl ze nog steeds trouw is aan de waarden van het merk.

In een zin: " Leven in harmonie ..."

Algemeen

Doorvaarthoogte normaal:
0,02 m
Diepgang:
135 cm

Accommodatie

Slaapplaatsen:
Vast: 0

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
2
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Yanmar
Bouwjaar:
2018
Aantal cilinders:
3
Vermogen:
2x 29 pk
Brandstoftank aantal:
2
Totale inhoud brandstoftank(s):
400 liter
Materiaal brandstoftank:
Rvs