Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51Lagoon 51

Stuur de advertentie van de Lagoon 51 door naar een vriend

Naam vriend:
E-mail vriend:
Uw naam:
Uw e-mail:
Ik ontvang graag een kopie
Subject
Opmerkingen:
Doorsturen
Contact

Lagoon 51

prijs op aanvraag
Inclusief BTW

Lagoon 51: Sailing towards new horizons… 
Het nieuwe model met een waanzinnige indeling en duurzame oplossingen.

AANTREKKELIJKE FLYBRIDGE

De flybridge is geoptimaliseerd en beslaat 80% van het dak met twee grote zonneschermen aan de voorkant van het stuurstation en een enorm C-vormig zitgedeelte.De centrale tafel kan worden verlaagd om een extra groot zonneterras te creëren. Dankzij de comfortabele banken kunt u uw gasten verwelkomen om samen met de kapitein te genieten van ontspannende momenten aan het roer van de Lagoon 51. Dankzij de modulaire stoelen kunt u genieten van het navigeren op de boot, alleen of met anderen. Twee trappen leiden naar de flybridge, één voor de stuurman en één voor de gasten. Deze dubbele toegang zorgt voor een grote vloeiende verbinding tussen de woonruimtes van de boot.

Deze gezellige plek wordt gewaardeerd voor anker maar ook tijdens het varen. Dankzij de volledige stahoogte in de flybridge kan deze onderweg veilig gebruikt worden. Manoeuvres zijn binnen handbereik vanaf stuurstation, terwijl de gasten kunnen rondlopen zonder de roerganger te storen. De flybridge van de Lagoon 51 is innovatief door de modulariteit van de ruimtes, de slimme ergonomie en de gezelligheid van deze geweldige woonruimte.

UITGEBREIDE ZWEMPLATEAU’S VOOR MOEITELOZE TOEGANKELIJKHEID

Stap moeiteloos aan boord van de Lagoon 51 dankzij de grote en brede zwemplateau’s. Deze functie biedt een veilige en praktische toegang tot de havenzijde. In combinatie met de Tenderlift betekent dit een supergroot balkon aan zee. Bij het aanmeren nodigt dit grote zwemplateau uit om te zwemmen en te relaxen met je voeten in het water! Voor een gemakkelijke circulatie aan boord zijn er slechts twee zeer kleine treden tussen de cockpit en de plateau’s. Het niveau tussen de twee is aanzienlijk verlaagd. Deze oplossing is de meest succesvolle op de markt. Praktisch en design, het voldoet aan een reële behoefte.

UITNODIGENDE COCKPIT OP HET VOORDEK

Loop langs de gangboorden om de voorste cockpit te bereiken. Deze prachtige ruimte heeft een vrij uitzicht over het water en is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen: of u nu van de zonsondergang geniet of midden op de dag comfortabel onder het schaduwzeil ligt. De cockpit op het voordek herbergt mooie voorzieningen zoals veel bekerhouders, een mooie salontafel en een zonwering om van elk moment te genieten.

NIEUWE GENERATIE INTERIEUR

Stap de ruime salon binnen en ontdek het innovatieve ruimteconcept. Doordat de mast op het vooreinde van de salon is geplaatst, belemmert deze niet het uitzicht vanuit de salon. Deze ruimte heeft veel lichtinval dankzij de 360° verticale ramen. De nieuwe houtafwerkingen “Alpi sand oak” versterkt dit ruimtelijk gevoel. Waar u ook bent, het volume van deze salon is indrukwekkend en zorgt voor een gemakkelijke doorbloeding. Daarnaast biedt het alle praktische oplossingen die je op een Lagoon mag verwachten. Ook de eigenaarshut profiteert van deze indelingsoptimalisatie en biedt standaard een grote inloopkast.

XXL ZONNEPANELEN OPTIES

De Lagoon-teams hebben zichzelf opnieuw uitgevonden om te voldoen aan de eisen van de nieuwe generatie eigenaren. Lagoon 51 biedt mogelijkheden om XXL zonnepanelen op het dak te plaatsen. Deze technologie levert meer dan 3.400 watt aan vermogen om de service aan boord te laten werken. De boot is dus volledig autonoom (behalve de airconditioning). De zonnepanelen passen perfect in de lijnen van de catamaran en hinderen het leven aan boord niet. De flybridge en de zonneschermen op het dak zijn ook met de panelen nog toegankelijk en bruikbaar.

DUURZAME INZET

Lagoon zet zich in om de impact op het milieu te minimaliseren. Duurzame oplossingen en zorg voor het milieu zijn een belangrijk onderdeel van de Lagoon-strategie.

- Hennepvezel vervangt waar mogelijk glasvezel, samen met gedeeltelijk bio-sourced hars;
- Bekleding in gerecyclede stof wordt voorgesteld;
- 100% ecologische- en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen worden bij de boot geleverd;
- Het voorgestelde Alpi Wood is FSC (Forest Stewardship Council) Alpi Wood.

En er zijn nog meer innovaties gaande.

LAGOON 51 & SEANAPPS-TECHNOLOGIE

De Seanapps-applicatie en de slimme box vereenvoudigen het beheer en onderhoud van uw boot. De Lagoon 51 zal de allereerste Lagoon-catamaran zijn die met deze technologie is uitgerust. Of u nu uw brandstof- en acculadingsniveaus wilt controleren of onderhoudswerkzaamheden wilt plannen, Seanapps helpt u de onderhoudsvereisten van uw boot eenvoudig en gemakkelijk te stroomlijnen en te waarborgen.

FUNCTIONALITEITEN

- Veiligheid: GPS-positie - Motorinformatie - Batterijniveau - Bilgeniveau
- Navigatie: Diepte - Windinformatie - Gemiddelde snelheid - Maximale snelheid - Afgelegde afstand
- Comfort: Brandstofpeil - Watertankpeil - Binnenvochtigheid - Binnentemperatuur

Voordelen:

- Controleer uw onderhoudswerkzaamheden eenvoudig met behulp van het geïntegreerde onderhoudslogboek van de applicatie.
- Vereenvoudig de planning van het onderhoud van uw boot door onderhoudswerkzaamheden rechtstreeks in te plannen bij uw Lagoon-dealer via de applicatie.
- Raadpleeg onze experts om erachter te komen hoe u de levensduur en de prestatiemogelijkheden van uw boot en al zijn uitrusting kunt verlengen.

Bent u geinteresseerd in dit model van Lagoon 51? Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen en mogelijkheden met ons te bespreken. 

Algemeen

Ontwerper:
VPLPdesign
Werf:
CNB Lagoon
CE:
A
Rompkleur:
Wit
Dek en opbouw kleur:
Wit
Dek en opbouw materiaal:
Polyester
Kuip:
Dubbele kuip
Flybridge:
Ja
Open Kuip (OK):
Ja
Achterkajuit (AK):
Ja
Diepgang:
140 cm

Accommodatie

Stahoogte:
195 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 8