Jacht Service

Nautisch Kwartier Stavoren beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om succesvol in de watersportbranche te opereren. Daarnaast hebben wij alle expertise in huis om de beste service aan uw jacht te bieden. Onze ruime verkoophaven beschikt over 45 ligplaatsen te water en 25 plaatsen op de wal aan onze prachtige verkoopsteiger. Ook bieden wij water- en stroomvoorzieningen zodat uw boot in optimale conditie blijft. Verder biedt Nautisch Kwartier Stavoren verschillende services waaronder:

prijsopgave

Spare parts

Nautisch Kwartier Stavoren biedt u de mogelijkheid om onderdelen te bestellen van Lagoon catamarans en Jeanneau zeiljachten. Wanneer u een bestelling plaatst, zijn dit nog geen definitieve bestellingen. U ontvangt eerst een vrijblijvende prijsopgave. Pas na bevestiging van de offerte worden de onderdelen besteld en zo snel mogelijk afgeleverd.

reparatie

Reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van nieuwe Jeanneau zeiljachten en Lagoon catamarans kan Nautisch Kwartier u ook van dienst zijn met haar expertise aan uw huidige jacht. Onze werf is namelijk uitgerust met een 20 tons botenlift. Daarnaast bezitten we cradles en een cradle wagen. Onze moderne werkplaats is uitgerust met geavanceerde gereedschappen waardoor we alle onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan kunnen. Hiermee bieden wij de optimale service die u wenst.

 

Daarnaast beschikken wij als Jeanneau en Lagoon dealer over de expertise van de betreffende werf.

 

Voor de meeste modellen in de Jeanneau range worden nog steeds vervangingsonderdelen gemaakt of zijn deze op voorraad. Veel voorkomende onderdelen kunnen daarom op korte termijn worden geleverd. Heeft u interesse of een vraag? Stuur een e-mail of neem contact op via het contactformulier.

garantie

Garantie

Garantie vormt een belangrijk onderdeel in de filosofie van Jeanneau. Een tevreden klant is een ambassadeur voor zowel Jeanneau als het Nautisch Kwartier. Vandaar dat er veel zorg wordt besteed aan het oplossen van eventuele problemen om de beste service te bieden.

 

Naast de mogelijkheden op onze werf kunnen wij ook op locatie garantiewerkzaamheden uitvoeren. Met een exclusief dealernetwerk -zoals geen ander merk dit heeft- kunnen wij u zelfs in het Middellandse zeegebied van dienst zijn.

stalling

Stalling

Tijdens het vaarseizoen gaat u zorgzaam met uw jacht om. Daarom wenst u ook het beste voor haar gedurende de wintermaanden.

 

Nautisch Kwartier Stavoren biedt u de mogelijkheid om uw jacht bij de dealer te stallen. Dit kan zowel binnen als buiten. Als dealer zijn wij bekend met alle ‘ins-and-outs’ van uw jacht waardoor we uw jacht zorgzaam en op een juiste manier kunnen stallen.

 

Daarnaast is het mogelijk om eventuele onderhouds- of reparatiewerkzaamheden in te plannen zodat u in het voorjaar weer optimaal van start kunt gaan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?