De service van Nautisch Kwartier Stavoren

Jacht Service

Nautisch Kwartier Stavoren beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om succesvol in de watersportbranche te opereren. Onze ruime verkoophaven beschikt over 45 ligplaatsen te water en 25 op de wal aan onze prachtige verkoopsteiger. Wij bieden water- en stroomvoorzieningen zodat uw boot in optimale conditie blijft. Verder biedt Nautisch Kwartier Stavoren verschillende services waaronder:

prijsopgave

Spare parts

Nautisch Kwartier Stavoren bied u de mogelijkheid om onderdelen te bestellen van Lagoon catamarans en Jeanneau zeiljachten. Wanneer u een bestelling plaatst, zijn dit nog geen definitieve bestellingen. U ontvangt eerst een vrijblijvende prijsopgave. Pas na bevestiging van de offerte worden de onderdelen besteld en zo snel mogelijk afgeleverd.

reparatie

Reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van nieuwe Jeanneau zeiljachten en Lagoon catamarans kan Nautisch Kwartier u ook van dienst zijn met haar expertise aan uw huidige jacht.

 

Onze werf is uitgerust met een 20 tons botenlift en we bezitten cradles en een cradle wagen. Onze moderne werkplaats is uitgerust met geavanceerde gereedschappen waardoor we alle onderhoud- of reparatiewerkzaamheden aan kunnen.

 

Als Jeanneau en Lagoon dealer kunnen we daarnaast beschikken over de expertise van de betreffende werf.

 

Voor de meeste modellen in de Jeanneau range worden nog steeds vervangingsonderdelen gemaakt of zijn deze op voorraad. Veel voorkomende onderdelen kunnen daarom op korte termijn worden geleverd. Interesse of heeft u een vraag? Stuur een email of neem contact op via het contact formulier op de contact pagina.

garantie

Garantie

Garantie vormt een belangrijk onderdeel in de filosofie van Jeanneau. Een tevreden klant is een ambassadeur voor zowel Jeanneau als Nautisch Kwartier. Vandaar dat er veel zorg wordt besteed aan het oplossen van eventuele problemen.

 

Naast de mogelijkheden op onze werf kunnen ook op locatie garantiewerkzaamheden worden uitgevoerd. Met een dealernetwerk zoals geen ander merk dit heeft kunnen wij u zelfs in de Middellandse zee van dienst zijn.

stalling

Stalling

Tijdens het vaarseizoen gaat u zorgzaam met uw jacht om. Daarom wenst u ook het beste voor haar gedurende de wintermaanden.

 

Nautisch Kwartier Stavoren biedt u de mogelijkheid om uw jacht bij de dealer te stallen. Dit kan zowel binnen als buiten. Als dealer kennen wij de ins- en outs van uw jacht en kunnen daardoor zorgzaam en op een juiste manier uw jacht stallen.

 

Eventuele onderhouds- of reparatiewerkzaamheden kunnen dan tegelijk worden ingepland zodat u in het voorjaar weer optimaal van start kunt. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?